Inima de tigan

Duminică, 1 iunie, „Inimă de ţigan” a făcut istorie Acasă2 iunie 2008

”Inimă de ţigan-Marele final” a făcut istorie Acasă, înregistrând cele mai mari audienţe din ultimii şase ani, pe toate cele trei targeturi importante de populaţie, de când există monitorizarea de tip People Meter. Acest episod a dezvăluit telespectatorilor ce deznodamânt a avut povestea de iubire dintre Irina (Andreea Pătraşcu) şi Codruţ (Denis Ştefan).

Între 20:00- 24:00, cele mai urmărite patru ore Acasă, din ultimii şase ani

Astfel, conform datelor furnizate de Gfk România, duminică, 1 iunie, între orele 20:30- 23:12, în rândul populaţiei de toate vârstele din mediul urban (URBAN ALL), Acasă a fost lider de audienţă cu ultimul episod din “Inimă de ţigan” cu o cele mai mari cifre înregistrate în ultimii şase ani: o medie de rating de 15.5 puncte şi o cotă de piaţă de 33.1%.

Minutul de aur a fost înregistrat la 22:18 şi a fost de 19.0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 38.4%, ceea ce înseamnă că la ultimul episod s-au uitat aproximativ 2.162.000 de persoane din mediul urban.

Şi în rândul femeilor cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani din mediul urban, Acasă a fost lider de audienţă între 20:30- 23:12, ultimul episod înregistrând audienţe record: o medie de rating de 17.5 puncte şi o cotă de piaţă de 40.2%, lăsând cu mult în urmă orice televiziune concurentă. Minutul de aur atins aici a fost la ora 23.06 şi a fost de 22.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 52.2%.

Şi pe cel de-al treilea target important format din persoanele cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani din mediul urban, Acasă a făcut istorie cu ”Inimă de ţigan”. Între 20:30- 23:12, ultimul episod a fost lider de audienţă înregistrând o medie de 13.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 32.6%. Minutul de aur a fost atins la 23:06 şi a fost de 17.0 puncte de rating, cu o cotă de piaţă de 43.1%.

Mai mult decât atât, conform datelor de audienţă, intervalul în care publicul român a putut urmări transmiterea evenimentului ”Inimă de ţigan-Marele final” în cadrul celor două ediţii speciale ”Poveştiri de noapte” şi a ultimului episod, adică între orele 20:00 - 24:00, Acasă a înregistrat cele mai mari audienţe din ultimii şase ani pe toate cele trei targeturi importante de populaţie.

Finalul a putut fi urmărit pe micul ecran de Acasă, dar şi pe marele ecran de la CinemaPRO, unde cei mai iubiţi actori din România au ajuns pe covorul roşu în aplauzele fanilor sosiţi foarte devreme cu flori.

Emisiunea ”Poveştiri de noapte” a transmis în direct cum Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo au venit împreună, cum Gheorghe Dinică, Marin Moraru şi Denis Ştefan şi-au arătat bucuria că au lucrat la acest proiect şi cum familia State s-a reunit spre deliciul tuturor.

Sala de cinematograf a fost arhiplină, cele 500 de locuri dovedindu-se neîncăpătoare, iar în stradă rămânând aproape 100 de oameni care scandau numele personajelor favorite. Înăuntru, atmosfera a fost explozivă.

Atât pe genericul de început ”Şatra în asfinţit”, cât şi pe cel de final ”Zăpada palmei tale” dar şi în timpul proiecţiei aplauzele nu s-au oprit. Secvenţa care a smuls cele mai multe felicitări şi lacrimi de emoţie deopotrivă a fost cea în care Thierry s-a reîntâlnit cu Roza şi i-a adus înapoi copilul furat, pe Norocel.

Tunurile de confetti au încununat succesul şi la final toată echipa ”Inimă de ţigan” a urcat pe scenă şi a fost anunţată marea surpriză: din toamnă cea mai de succes poveste continuă cu altă poveste.

Telespectatorii au putut urmări imediat după terminarea episodului imagini filmate în urmă cu două săptămâni în deşertul Sahara cu Thierry şi Roza, cadre care îi vor ţine pe telespectatori cu sufletul la gură până la începerea următorului proiect.

Apoi, în exclusivitate de la ”Poveştiri de noapte”, între 23:12 - 23:43, telespectatorii Acasă au aflat numele celor patru actori care se vor alătura din toamnă noii distribuţii: Diana Dumitrescu, Bogdan Albulescu, Alexandru Papadopol şi Augustin Viziru.

Seara de gală a continuat în ritmurile deja arhicunoscute ale melodiei ”Şatra în asfinţit” în clubul Bamboo din Bucureşti, unde s-a strâns toată echipa care a lucrat la ”Inimă de ţigan” şi unde au sărbătorit marele succes până dimineaţă.

Comentarii

 

gabriela2 iunie

va iubesc mult nu o sa va uit niciodata.

 

nedelcu bianca2 iunie

Mi se pare ca acest film ''Inima de tigan'' a fost cel mai vizionat film din ultimii ani.Daca as putea vorbi cu toate personajele din acesta le-asi spune diverse lucruri interesante.As dori sa o felicit pe doamna aceea de ieri care a castigat un Sanghion Cairon prin tragerea la sort de acel baietel.Daca as putea mentiona si varsta mea de 11 ani si cum cu atata pasiune si dragoste pentru acest serial as spune dupa cand a fost acel discurs cu Cabral eu am inceput sa plang de suparare pentru ca s-a terminat acest film.Am auzit ca va incepe alt film dar nu cu aceleasi personaje uimitoare.Datorita lui State si familiei lui am ras,datorita romanilor am plans, as putea spune ca o sa-mi fie greu sa nu mai dau seara direct pe acasa la Inima de tigan va trebui sa ma uit la un alt film.
Sa nu uitati ca va iubesc pe toti .Larevedere!

 

iulia2 iunie

a fost super finalul

 

un roman2 iunie

pacat ca sa terminat cea mai frumoasa telenovela romaneasca asta a fost si va ramane..nimic n`o va intrece..pacat ca nu faceti o alta serie pentru ca ati vazut sunteti foarte iubiti de oameni si apreciati pentru acest serial frumos...

 

Voiculet2 iunie

Cel mai frumos serial pe care l-am vazut vreodata.Vreau sa va spun ca am vazut aceste episoade la inceputul lor.Mi-a placut foarte nult !!!!Abia astept sacontinuie de la anul!V multumesc foarte mult!!!!

 

Adauga un comentariu

 

Stiri

State Potcovaru a fost desemnat 'Cel mai şucar ţigan', de către fanii telenovelei

Pe site-ul www.inimadetigan.ro, ai avut ocazia să votezi „Cel mai şucar ţigan”! În urma voturilor, câştigător, la mare distanţă de restul personajelor, a fost desemnat...

State şi Flacăra: 'Cea mai tare cafteală' din telenovela 'Inimă de ţigan'

Aţi avut ocazia să votaţi „Cea mai tare cafteală” din telenovela „Inimă de ţigan”! Rezultatele sondajului realizat pe site-ul www.inimadetigan.ro au arătat c...

Aniversare dublă pentru Loredana: ziua de naştere, dar şi 10 ani de căsătorie!

Pentru Loredana, 10 iunie a avut dublă semnificaţie. Cântăreaţa şi-a sărbătorit ziua de naştere, dar şi 10 ani de căsătorie cu soţul său, Andrei Boncea.Deşi mulţi s...

Actorii din ”Inimă de ţigan” au fost în vacanţă în Tunisia

Actorii din ”Inimă de ţigan” s-au bucurat de o săptămână de vacanţă într-o ţară exotică, Tunisia, ei alăturându-se echipei care plecase să filmeze pentru vi...

Personaje

Vezi personajele

Galerie Foto

Vezi galeria

Download

Wallpaper Inimă de ţigan2 fisiere

Wallpaper Nicoleta Luciu2 fisiere

Wallpaper Denis Ştefan2 fisiere

Wallpaper Aurică Fieraru2 fisiere

Wallpaper State şi Flacăra la Paris2 fisiere

Wallpaper Irina şi Codruţ2 fisiere

Wallpaper Aurică şi Cristofor2 fisiere

Wallpaper State Potcovaru2 fisiere

Wallpaper Spania şi Sulfina2 fisiere

Wallpaper Gigi Dumbravă2 fisiere

Wallpaper Irina şi Codruţ 12 fisiere

Wallpaper Irina şi Luca2 fisiere

Wallpaper Flacăra Potcovaru2 fisiere

Wallpaper Aurică Fieraru 12 fisiere

Wallpaper Spania şi Flacăra2 fisiere

Wallpaper Roza, Flacăra şi Minodora2 fisiere

Wallpaper State Potcovaru 12 fisiere

Wallpaper Flacăra Potcovaru 12 fisiere

Wallpaper Irina şi Codruţ 22 fisiere

Wallpaper Roza, State, Flacăra şi Minodora2 fisiere

Wallpaper Flacăra Potcovaru 22 fisiere

Wallpaper Irina şi Codruţ 32 fisiere

Wallpaper State Potcovaru 22 fisiere

Wallpaper Flacăra şi State2 fisiere

Vezi mai multe